Easy, Fast and Delicious 15 Minute Meals 0 1063

Meals from the best collection of recipes and menus online. Vestibulum consectetur mattis est, id rhoncus nisi mattis vitae. Nulla commodo dolor sit amet facilisis porttitor. Proin aliquam elit quis arcu tincidunt placerat. Vestibulum scelerisque in arcu id pulvinar.

Proin eu purus eget purus venenatis placerat volutpat vitae nulla. Duis vel tempus orci. Proin commodo aliquet diam, at tempor justo. Suspendisse sit amet aliquam nisi. Vestibulum a elit ipsum. Morbi interdum metus eget diam suscipit, nec commodo sapien scelerisque. Integer urna leo, auctor ac enim at, ornare mattis nunc. Morbi finibus risus ut libero tincidunt faucibus.

Best Meal to Share with Friends

Delivering a meal to a friend or family member is the best gift.

Nullam eget nibh nibh. Phasellus eleifend magna vitae neque maximus, consectetur luctus nibh vestibulum. Quisque ornare ipsum nec auctor congue. Nunc ac elementum nisl. Aliquam non lectus non leo facilisis faucibus nec non ligula. Vivamus suscipit turpis risus, a hendrerit nibh sodales id. Cras tincidunt, leo et vulputate ornare, nisi sapien blandit justo, in congue justo nulla non ex mauris ultrices gravida.

Fabulous Drink for a Party

Nothing says “vacation” like this delicious cocktail.

In vestibulum, odio et vestibulum pharetra, ex est viverra elit, ac imperdiet ipsum est porta arcu. Suspendisse augue turpis, rutrum sit amet sapien eget, semper ultricies elit. Donec interdum nibh condimentum ante blandit tempor. Vivamus fringilla placerat lectus in efficitur. Vivamus viverra, augue a placerat commodo, nisi ligula congue turpis, imperdiet tempor magna mauris eget metus. In euismod ac libero eu lacinia.

Donec eget ante accumsan diam elementum condimentum a vitae magna. Integer tristique vestibulum nunc, eget maximus tellus. Praesent vitae malesuada velit. Etiam dapibus dolor in ligula mattis, ut luctus eros pulvinar.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 Idei de cupcakes pentru nunta care sa inlocuiasca tortul cu succes 0 1258

Micute si bine portionate pentru fiecare, noile cupcakes ce fac senzatie in candy bar-urile de la petreceri sunt tot mai alese de catre cuplurile moderne pentru inlocuirea tortului de nunta traditional.

Desi tortul are propriul moment in cadrul nuntii, toti cei invitati sunt incantati de descoperirea micilor briose, colorate si savuroase, absolut perfecte in farfurie! Aceasta alternativa este pe cat de aspectuasa, pe atat de delicioasa, fiind chiar si pe placul celor mai putin pasionati de dulciuri grele, surprinzand prin aroma si compozitia delicata.

La intersectia dintre traditional si modern, Irina Elena Apostol, Master Cake Decorator, Senior Trainer si Owner Art Dessert, a gasit solutia pentru a satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi. Cu o experienta de peste 15 ani ca si cofetar si decorator, Irina este persoana care a reusit sa transforme intr-o adevarata arta maiestria de a prepara prajiuri.

Iata 5 idei de cupcakes care sa inlocuiasca tortul cu succes, pentru o nunta memorabila.

Cupcakes cu compozitie de tort de morcov

„O prajitura micuta dar delicioasa, un cupcake cu compozitia tortului de morcov va fascina pe orice doreste sa guste. Fara sa fie extrem de dulci, dar cu o aroma intensa, acestea au un nor pufos de crema de branza si un strat subtire de fondant care sa il acopere, ce va face ca fiecare imbucatura sa fie un univers de arome desavarsit”, precizeaza Irina Elena Apostol, Master Cake Decorator, Senior Trainer si Owner Art Dessert.

Cupcakes cu trandafir si ghimbir

Prajiturile de tip briosa, glazurate cu crema de zahar cu arome intense si usor picante sunt alegerea perfecta atunci cand vrei sa pregatesti invitatilor tai un desert special. Cu petale de flori modelate din pasta de zahar si glazura aromatizata cu aroma de trandafiri, aceste cupcakes delicate vor surprinde invitatii cu gustul lor usor picant. In interior, bucatelele de ghimbir confiat sunt ascunse bine in compozitie, dar suficient cat papilele tale gustative sa le deosebeasca usor.

Cupcakes romantice

Nimeni nu iti poate lua placerea de a-ti pune amprenta gustului la propria ta nunta. Gustul, culorile si decorarea brioselor spun multe despre cei doi miri. Imagineaza-ti ca poti face totul un moment mult mai romantic, prin alegerea unor cupcakes cu inimi din fructe inghetate sau din pasta de zahar, litere din ciocolata, perlute sau floricele.

Si ce poate sa fie mai bun ca o compozitie de cheescake? Usoara si delicioasa, aceasta mini cheesecake poate intrece chiar originalul, pentru ca o vei decora intr-un mod aparte, asa cum iti place tie.

Cupcakes cu caramel sarat

„Daca doresti sa iti surprinzi invitatii si sa faci o declaratie de curaj, alege caramelul sarat. Cu o savoare specială, aceste cupcakes vor fi adorate chiar si de catre cei care refuza la astfel de evenimente felia de tort, mult prea dulce pentru gusturile lor”, explică Irina Elena Apostol, Master Cake Decorator, Senior Trainer si Owner Art Dessert.

Cupcakes cu accente metalice

Anul asta, foarte moderne au fost accentele metalice prezente in decorurile torturilor. Opteaza pentru mici briose cu crema alba de lamaita, acoperite cu praf de aur sau foite de aur comestibile. Cu siguranta invitatii tai inca nu au apucat sa vada acest trend in alta parte, iar nunta ta nu are cum sa nu ramana in amintirea tuturor.

Despre Art Dessert

Irina Elena Apostol – Master Cake Decorator, Senior Trainer si Owner Art Dessert, este cea din spatele acestei povesti dulci si provocatoare. Urmand o traditie de familie, a desavarsit pasiunea pentru dulciurile traditionale, transformandu-le in adevarate minuni atat prin compozitie cat si prin aspect. Avand in portofoliul personal mai multe diplome de specializare si perfectionare in confectionarea, modelarea si decorarea prajiturilor, poate transforma orice idee intr-un tort inedit, spectaculos, fara a face rabat la savoare. Si asta pentru ca principalele atuuri ale prajiturilor sale sunt ingredientele natuale, calitatea si prospetimea.
Irina Elena Apostol a fost aleasa in 2015 Ambasador Modecor (Modecor Italia este unul dintre cei mai mari producatori de ustensile, decoruri si materii prime pentru cofetarie) in Romania, urmand ca impreuna cu specialistii italieni sa sustina cursuri de profil si sa prezinte inovatiile si produsele de top ale acestora. Cu toate acestea premiile castigate la GastroPan – Tortul anului 2013 si 2014 Premiul I si Premiul de excelenta GastroPan – Creatie artisitica in pasta de zahar 2014, Locul 1 la sectiunea gust la Maratonul cofetariilor organizat de Callebaut si Marathon Distribution – 2015, adevarata sa carte de vizita sunt prajiturile si torturile pregatite zi de zi asa ca va invitam la cofetarie sa descoperiti gustul deserturilor sale! Detalii si comenzi pe www.artdessert.ro

7 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a alege candy-bar-ul pentru petrecerea ta 0 1506

Organizarea unei petrecerii se poate dovedi a fi un lucru care necesita multa atentie la detalii si dedicare. Este greu sa satisfaci asteptarile tuturor invitatilor si fiecare dintre ei sa fie multumit, insa Irina Elena Apostol, Master Cake Decorator, Senior Trainer si Owner Art Dessert, a gasit solutia pentru a satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi.

Sigur ati cautat deja fotografii cu candy-bar-uri si ati vazut cat de popular a devenit acest trend. Adevarul este ca doar un candy bar executat corect poate da viata unei petreceri, asa cum un candy bar aranjat in graba poate distruge atmosfera inconjuratoare. Indiferent daca planuiti o petrecere aniversara, un baby shower sau o nunta, infiintarea unui candy bar este o solutie dulce si de efect. Insa, inainte de a incepe sa iti creezi un colt dulce, iata ce trebuie sa stii:

Primul pas! Decideti-va la o tema a candy-bar-ului
Nu exista candy bar fara o tema care sa ii traseze principalele alegeri. Daca este o petrecere pentru un bebelus fetita, tema poate sa fie cu inspiratii din desene animate, ursuleti, stelute sau inimioare. Daca este o nunta, temele sunt diverse: de la teme naturale cu aranjamente tip buturuga sau pietre, pana la teme sofisticate, cu cristale si pene de strut.

Alegerea culorilor potrivite
,,Alegerea unei palete de culori in ton cu restul aranjamentelor petrecerii este esentiala. Daca pentru un botez de baietel cel mai des alegem albastru, pentru o nunta putem alege culorile aranjamentelor florale, ale imbracamintei scaunelor ori chiar culorile preferate ale mirilor. Nu este obligatoriu sa va limitati la o singura nuanta, ci puteti alege un spectru de culori care merg bine impreuna. Coltul dulce trebuie sa fie un adevarat spectacol pentru ochii invitatilor, asa ca nu va sfiiti in alegerea celor mai interesante combinatii de culori” precizeaza Irina Elena Apostol, Master Cake Decorator, Senior Trainer si Owner Art Dessert.

Forme si dimensiuni diferite
Este important ca atat bomboanele alese cat si recipientele de pastrare sa aiba dimensiuni diferite. Alegerea unei game potrivite de forme si marimi poate adauga dimensiune si inaltime spatiului creat. Borcanele transparente sunt perfecte, dar puteti alege si vaze inalte pe care sa le umpleti cu fructe si flori, bomboane sau macarons.

Varietate de bomboane
,,Este minunat dacă barul de bomboane este atragator din punct de vedere vizual, dar acesta trebuie sa suscite interesul invitatilor si sa fie distractiv. Alegerea unei varietati de bomboane este un lucru important. Verificati intreaga lista a furnizorului si alegeti bomboane de ciocolata, bomboane gumate moi, bomboane tari si mini-prajituri cat mai diverse”, explica Irina Elena Apostol, Master Cake Decorator, Senior Trainer si Owner Art Dessert

Accesorizarea
La fel ca si in cazul alegerii paletei de culori, accesorizarea coltului dulce este un pas peste care nu trebuie sarit. Fata de masa, recipientele de stocare a dulciurilor, cat si mici accesorii: baloane, confetti, pungute pentru transportul dulciurilor, toate acestea transforma candy-bar-ul in punctul forte al unei petreceri.

Elementul central
Fiecare masa folosita pentru a crea un bar dulce ar trebui sa aiba in centru un element central care sa se potriveasca cu tema aleasa si cu culorile candy-bar-ului. Acest element ar trebui sa fie primul lucru care atrage atentia invitatilor atunci cand privesc candy bar-ul, asa ca asigurati-va ca este fabulous. Poate fi o stea cu lumini, o fantana de ciocolata sau un ursulet in culoarea temei alese.

Decorarea dulciurilor
Dulciurile pot avea parte de aranjamente speciale, etichete cu datele petrecerii, fundite, cartonase printabile cu bancuri ori ravase. Orice detaliu este important si va mentine atentia invitatilor pentru o experienta de neuitat.

Bauturi colorate
Nu va limitati doar la alegerea bomboanelor potrivite, candy bar-ul poate contine si cocktailuri colorate, bauturi cu nume haioase, limonada ori sampanie si prosecco.

Candy bar-ul este coltul care exprima cel mai bine tema petrecerii si amprenta personala a celui care organizeaza petrecerea. Alegerea furnizorului potrivit, atent la dorintele voastre, este importanta pentru ca visele sa poata deveni realitate. Art Dessert este alaturi de clientii sai si transforma fiecare petrecere intr-o poveste plina de savoare si culoare.

Despre Art Dessert
Irina Elena Apostol – Master Cake Decorator, Senior Trainer si Owner Art Dessert, este cea din spatele acestei povesti dulci si provocatoare.

Urmand o traditie de familie, a desavarsit pasiunea pentru dulciurile traditionale, transformandu-le in adevarate minuni atat prin compozitie cat si prin aspect. Avand in portofoliul personal mai multe diplome de specializare si perfectionare in confectionarea , modelarea si decorarea prajiturilor, poate transforma orice idee intr-un tort inedit, spectaculos, fara a face rabat la savoare. Si asta pentru ca principalele atuuri ale prajiturilor sale sunt ingredientele natuale, calitatea si prospetimea!

Cu o experienta de peste 15 ani ca si cofetar si decorator, Irina Elena Apostol este persoana care a reusit sa transforme intr-o adevarata arta maiestria de a prepara prajiuri. Dupa urmarea cursurilor a doua facultati cu profil economic si juridic, Irina Elena Apostol s-a reintors la prima ei iubire: cofetaria