5 modalități sa eviți creșterea în greutate atunci când ești într-o relație Comments Off on 5 modalități sa eviți creșterea în greutate atunci când ești într-o relație 517

Se spune că un cuplu este fericit atunci când partenerii iau în greutate pe parcursul relației. Nu știm cât de adevărată este această afirmație, însă, cert este că multe persoane se confruntă cu o creștere lentă și sigură a numărului afișat pe ecranul cântarului în momentul în care încep o poveste de iubire. De ce se întâmplă acest lucru? Pentru că serile petrecute alături de un pahar de vin se repetă din ce în ce mai des, iar cinele romantice cu deserturi sofisticate completează perfect o zi agitată la birou.

Iar pentru că suntem în luna iubirii, nutriționistul Fit4You Delivery, serviciul de meniuri sănătoase și gustoase, livrate direct la tine acasă,  a pregătit o listă cu 5 recomandări pentru a evita creșterea în greutate atunci când ești într-o relație, dar și o super ofertă la finalul materialului:

Conștientizează și refuză obiceiurile proaste

Dacă nu ai comandat pizza în fiecare vineri seară atunci când erai singur/ă, nu există niciun motiv pentru care ar trebui să o faci acum. În timp ce partenerul poate avea tradiția de a apela la pizzerie atunci când vine weekendul, nu înseamnă că trebuie să participi și tu la această activitate.

„Când persoana iubită îți propune obiceiuri nesănătoase, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să conștientizezi că nu este cea mai bună variantă. Dacă vei veni cu o propunere mai sănătoasă, șansele ca partenerul să te urmeze sunt foarte mari. În acest mod, veți scuti multe calorii inutile” afirmă nutriționistul Fit4You Delivery, Mario Popescu.

Împărțiți felurile de mâncare

Dacă cina în oraș este ceea ce așteptați cu nerăbdare în fiecare weekend, nu trebuie să renunțați complet la ea – trebuie doar să modificați ceea ce comandați. Cădeți de acord să împărțiți primul și al doilea fel de mâncare, astfel încât să puteți comanda tot ceea ce doriți fără să vă faceți griji că luna următoare se va cunoaște la cântar. Mai mult decât atât, acest fel, tu și partenerul tău vă puteți distra testând noi feluri de mâncare și criticându-le împreună.

Renunțați la porțile interminabile de snack-uri

Nimic nu îți poate sabota dieta ca o pungă mare de chips-uri așezată la îndemână pe măsuța din fața canapelei în timp ce vizionezi cu partenerul un serial. În acest caz, încearcă să pui o singură porție de 30 de grame în bol. Consumul neconștientizat de snack-uri apare adesea în fața televizorului, iar ultimul lucru pe care îl dorești când filmul se termină este să-ți dai seama că ai ajuns la finalul pungii de chips-uri când nici măcar nu ți-a fost foame.

Reinventează întâlnirile

Întâlnirile romantice nu trebuie să însemne întotdeauna să faceți rezervări la restaurante și să comandați cele mai calorice feluri de mâncare. Sugerează activități care nu presupun consumul de alimente. Spre exemplu, plimbați-vă în parc, mergeți să patinați, jucați-vă cărți sau orice altă activitate în care mâncarea nu este neapărat punctul central. Puteți lua cursuri de gătit împreună, ceea ce poate fi foarte distractiv.

Optați pentru un stil de viață sănătos

„Știm cât de greu poate fi ca după o zi aglomerată la birou să gătiți ceva acasă. Prima opțiune ar fi să vă comandați cina, iar în restul zilei să mâncați haotic ce aveți prin frigider fără a ține cont de o alimentație echilibrată. De aceea, Fit4You Delivery vine cu un concept practic și foarte sănătos care să vă scutească de grija preparării tuturor meselor din zi. Meniurile sunt personalizate și calculate în funcție de numărul de calorii de care aveți nevoie”, adaugă nutriționistul Fit4You Delivery. Mai mult decât atât, în luna februarie, comandați două meniuri în aceeși zi și aveți 25% discount la cel de-al doilea!

Filosofia Fit4You Delivery are la bază o idee simplă, dar esențială: bucurați-vă de gustul mâncării și atingeți-vă scopul propus! Vă încurajăm sa adoptați un stil de viață sănătos, fără a pierde timp prețios din viața voastră.

Știm că timpul vostru este limitat și foarte important, așa că vom avea grijă să aveți zilnic un meniu sănătos și gustos. Alimentelele pe care le folosim la obținerea preparatelor sunt proaspete, atent selecționate și gătite cu doar câteva ore înainte de a vă fi livrate. Întreg procesul se întâmplă sub atenta îndrumare a bucătarului, după rețetele gândite de nutriționistul nostru, din dorința de a avea o alimentație cât mai corectă.

 

 

Previous ArticleNext Article

7 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a alege candy-bar-ul pentru petrecerea ta 0 1550

Organizarea unei petrecerii se poate dovedi a fi un lucru care necesita multa atentie la detalii si dedicare. Este greu sa satisfaci asteptarile tuturor invitatilor si fiecare dintre ei sa fie multumit, insa Irina Elena Apostol, Master Cake Decorator, Senior Trainer si Owner Art Dessert, a gasit solutia pentru a satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi.

Sigur ati cautat deja fotografii cu candy-bar-uri si ati vazut cat de popular a devenit acest trend. Adevarul este ca doar un candy bar executat corect poate da viata unei petreceri, asa cum un candy bar aranjat in graba poate distruge atmosfera inconjuratoare. Indiferent daca planuiti o petrecere aniversara, un baby shower sau o nunta, infiintarea unui candy bar este o solutie dulce si de efect. Insa, inainte de a incepe sa iti creezi un colt dulce, iata ce trebuie sa stii:

Primul pas! Decideti-va la o tema a candy-bar-ului
Nu exista candy bar fara o tema care sa ii traseze principalele alegeri. Daca este o petrecere pentru un bebelus fetita, tema poate sa fie cu inspiratii din desene animate, ursuleti, stelute sau inimioare. Daca este o nunta, temele sunt diverse: de la teme naturale cu aranjamente tip buturuga sau pietre, pana la teme sofisticate, cu cristale si pene de strut.

Alegerea culorilor potrivite
,,Alegerea unei palete de culori in ton cu restul aranjamentelor petrecerii este esentiala. Daca pentru un botez de baietel cel mai des alegem albastru, pentru o nunta putem alege culorile aranjamentelor florale, ale imbracamintei scaunelor ori chiar culorile preferate ale mirilor. Nu este obligatoriu sa va limitati la o singura nuanta, ci puteti alege un spectru de culori care merg bine impreuna. Coltul dulce trebuie sa fie un adevarat spectacol pentru ochii invitatilor, asa ca nu va sfiiti in alegerea celor mai interesante combinatii de culori” precizeaza Irina Elena Apostol, Master Cake Decorator, Senior Trainer si Owner Art Dessert.

Forme si dimensiuni diferite
Este important ca atat bomboanele alese cat si recipientele de pastrare sa aiba dimensiuni diferite. Alegerea unei game potrivite de forme si marimi poate adauga dimensiune si inaltime spatiului creat. Borcanele transparente sunt perfecte, dar puteti alege si vaze inalte pe care sa le umpleti cu fructe si flori, bomboane sau macarons.

Varietate de bomboane
,,Este minunat dacă barul de bomboane este atragator din punct de vedere vizual, dar acesta trebuie sa suscite interesul invitatilor si sa fie distractiv. Alegerea unei varietati de bomboane este un lucru important. Verificati intreaga lista a furnizorului si alegeti bomboane de ciocolata, bomboane gumate moi, bomboane tari si mini-prajituri cat mai diverse”, explica Irina Elena Apostol, Master Cake Decorator, Senior Trainer si Owner Art Dessert

Accesorizarea
La fel ca si in cazul alegerii paletei de culori, accesorizarea coltului dulce este un pas peste care nu trebuie sarit. Fata de masa, recipientele de stocare a dulciurilor, cat si mici accesorii: baloane, confetti, pungute pentru transportul dulciurilor, toate acestea transforma candy-bar-ul in punctul forte al unei petreceri.

Elementul central
Fiecare masa folosita pentru a crea un bar dulce ar trebui sa aiba in centru un element central care sa se potriveasca cu tema aleasa si cu culorile candy-bar-ului. Acest element ar trebui sa fie primul lucru care atrage atentia invitatilor atunci cand privesc candy bar-ul, asa ca asigurati-va ca este fabulous. Poate fi o stea cu lumini, o fantana de ciocolata sau un ursulet in culoarea temei alese.

Decorarea dulciurilor
Dulciurile pot avea parte de aranjamente speciale, etichete cu datele petrecerii, fundite, cartonase printabile cu bancuri ori ravase. Orice detaliu este important si va mentine atentia invitatilor pentru o experienta de neuitat.

Bauturi colorate
Nu va limitati doar la alegerea bomboanelor potrivite, candy bar-ul poate contine si cocktailuri colorate, bauturi cu nume haioase, limonada ori sampanie si prosecco.

Candy bar-ul este coltul care exprima cel mai bine tema petrecerii si amprenta personala a celui care organizeaza petrecerea. Alegerea furnizorului potrivit, atent la dorintele voastre, este importanta pentru ca visele sa poata deveni realitate. Art Dessert este alaturi de clientii sai si transforma fiecare petrecere intr-o poveste plina de savoare si culoare.

Despre Art Dessert
Irina Elena Apostol – Master Cake Decorator, Senior Trainer si Owner Art Dessert, este cea din spatele acestei povesti dulci si provocatoare.

Urmand o traditie de familie, a desavarsit pasiunea pentru dulciurile traditionale, transformandu-le in adevarate minuni atat prin compozitie cat si prin aspect. Avand in portofoliul personal mai multe diplome de specializare si perfectionare in confectionarea , modelarea si decorarea prajiturilor, poate transforma orice idee intr-un tort inedit, spectaculos, fara a face rabat la savoare. Si asta pentru ca principalele atuuri ale prajiturilor sale sunt ingredientele natuale, calitatea si prospetimea!

Cu o experienta de peste 15 ani ca si cofetar si decorator, Irina Elena Apostol este persoana care a reusit sa transforme intr-o adevarata arta maiestria de a prepara prajiuri. Dupa urmarea cursurilor a doua facultati cu profil economic si juridic, Irina Elena Apostol s-a reintors la prima ei iubire: cofetaria

Idei moderne si delicioase de dulciuri pentru sarbatorile de iarna 0 1357

Nu mai este mult si atmosfera sarbatorilor de iarna ne va batea in usa. Sfantul Nicolae si Craciunul sunt cele mai bune ocazii pentru pregatirea unei mese dulci si surprinderea celor dragi cu decoruri frumoase si aroma de turta dulce.

Avem deja cateva deserturi consacrate care cu siguranta se vor regasi pe toate mesele: cozonac, turta dulce, bomboane de pom. Dar universul dulciurilor este infinit si nu ar trebui sa te opresti la binecunoscutele deserturi!

Opteaza pentru cateva dulciuri noi si adu un strop de noutate si savoare la mesele pregatite de tine si nu numai. Aceste deserturi sunt perfecte pentru dus in dar, mai ales daca iti doresti sa creezi o amintire dulce.

La intersectia dintre traditional si modern, Irina Elena Apostol, Master Cake Decorator, Senior Trainer si Owner Art Dessert, a gasit solutia pentru a satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi. Cu o experienta de peste 15 ani ca si cofetar si decorator, Irina este persoana care a reusit sa transforme intr-o adevarata arta maiestria de a prepara prajiuri.

Iata care sunt deserturile moderne si delicioase pentru sarbatorile de iarna.

Dulceata de ciocolata

N-ai mai auzit pana acum de dulceata de ciocolata, nu-i asa?

Surprinde-ti invitatii cu un dulce inedit, greu de uitat si absolut de-li-cios! Dulceata de ciocolata este o combinatie de ciocolata alba, ciocolata neagra, ciocolata cu lapte, pasta de alune si frisca naturala!

Dulceata de ciocolata este si cadoul perfect, atunci cand esti invitat la o masa cu cei dragi. Frumos pusa in borcanase atragatoare, acest desert ”ciudat” este absolut de-li-cios!

Felii de portocala trase in ciocolata

Aroma de portocala ne duce deja cu gandul la clipele petrecute in familie si sosete calduroase. Probabil ca ai deja cateva dulciuri cu ciocolata preferate si te gandesti la ceea ce ai mai putea alege, pentru o diversitate interesanta.

Nu repeta gusturile obisnuite si iesi din sfera prajiturilor cu crema alegand felii de portocala trase in ciocolata belgiana. Aromate si fresh, acestea pot fi trase in ciocolata alba sau neagra, dupa cum doresti. Cu siguranta vor fi printre primele la gustat pe lista invitatilor tai.

Bomboane pe bat

Ne-am obisnuit deja cu acadelele cu model rosu-alb, precum costumele lui mos craciun. Dar in afara de mult zahar si colorant alimentar, nu prea ramanem cu nimic din ele. Le poti inlocui cu bomboane cu diferite umpluturi si culori asezate pe bat, exact ca traditionalele acadele. Aceste bomboane sunt extrem de atractive, glazurate cu pasta de zahar sau martipan si decorate cu bomboane colorate. Le poti lua din cofetarie si le poti pune intr-un ghiveci alb in mijlocul mesei.

Bomboanele pe bat vor da viata si savoare aspectului festiv al mesei, dar sunt ideale si pentru a insoti un cadou. Doar despre asta sunt sarbatorile, despre prieteniile dulci din viata noastra.

Cupcakes cu scortisoara

Nu este obligatoriu sa stai in bucatarie si sa framanti la cozonac sau sa pregatesti un tort! Modernele cupcakes sunt deja portionate, micute, frumoase si poti comanda exact cate portii ai nevoie, fara sa faci risipa de mancare.

Nimic nu poate fi mai in ton cu iarna si aromele specifice ca o briosa cu scortisoara, decorata cu stelute aurii. O minunatie de prajitura, care incanta atat vizual cat si ca aroma si gust.

Cine spune ca sarbatorile de iarna trebuie sa fie mereu la fel? Anul acesta fa diferenta si alege sa pui pe masa deserturi moderne care nu necesita timp pierdut in bucatarie! Iti garantam ca toti invitatii tai vor fi placut impresionati.

Despre Art Dessert

Irina Elena Apostol – Master Cake Decorator, Senior Trainer si Owner Art Dessert, este cea din spatele acestei povesti dulci si provocatoare. Urmand o traditie de familie, a desavarsit pasiunea pentru dulciurile traditionale, transformandu-le in adevarate minuni atat prin compozitie cat si prin aspect. Avand in portofoliul personal mai multe diplome de specializare si perfectionare in confectionarea, modelarea si decorarea prajiturilor, poate transforma orice idee intr-un tort inedit, spectaculos, fara a face rabat la savoare. Si asta pentru ca principalele atuuri ale prajiturilor sale sunt ingredientele natuale, calitatea si prospetimea.

Irina Elena Apostol a fost aleasa in 2015 Ambasador Modecor (Modecor Italia este unul dintre cei mai mari producatori de ustensile, decoruri si materii prime pentru cofetarie) in Romania, urmand ca impreuna cu specialistii italieni sa sustina cursuri de profil si sa prezinte inovatiile si produsele de top ale acestora. Cu toate acestea premiile castigate la GastroPan – Tortul anului 2013 si 2014 Premiul I si Premiul de excelenta GastroPan – Creatie artisitica in pasta de zahar 2014, Locul 1 la sectiunea gust la Maratonul cofetariilor organizat de Callebaut si Marathon Distribution – 2015, adevarata sa carte de vizita sunt prajiturile si torturile pregatite zi de zi, asa ca va invitam la cofetarie sa descoperiti gustul deserturilor sale! Detalii si comenzi pe www.artdessert.ro